Spente Juniorer før Juniorlandsfinalen 2022

Spente Juniorer før Juniorlandsfinalen 2022

Publisert av Linda Fuglesang Tveito den 04.08.22.

NMK Aremark arrangerer Landsfinale i Bilcross for Juniorer 6 August 2022

 

NMK Gol har hele 7 juniorer som i løpet av Våren har kvalifisert seg til Juniorlandsfinalen 2022. Vi tar en prat med dem bare dager før den store finalehelga. Her får du et lite innblikk i hvem disse flotte ungdommene er. Fra venstre på bilde:  

 

Tinni Jensvoll Møllerplass - 16 år

Kvalifiserte seg hos NMK Gardermoen - 14 mai

Begynte med Junior Trening i 2019 og kjørte sine første konkurranser i 2020. Jensvoll Møllerplass er veldig spent på hva helga bringer. Bilen var onsdag kveld enda ikke ferdig og planen er å reise torsdag så litt stress rundt dette føler Jensvoll Møllerplass på. Tross dette er hun positivt innstilt og ser frem til en morsom og bra helg uansett resultat. Som Jensvoll Møllerplass sier: Det er tross alt landsfinale! 

 

Sander Møllerplass Skredderberget - 14,5 år

Kvalifiserte seg hos NMK Nedre Hallingdal - 25 mai

Startet med junior trening i 2021 og kjørte sitt aller første løp i år, 25 mai på Flå. Tross sin unge alder og hans aller første bilcross løp klinker den unge junioren til og kvalifiserer seg til årets landsfinale. Møllerplass Skredderberget gleder seg til å kjøre på Aremark og synes det ser ut som en tøff bane og tror dette skal bli veldig morsomt. 

 

 

Elias Gilen - 16 år

Kvalifiserte seg hos NMK Aurskog-Høland - 26 mai

Er inne i sitt andre år som junior og skal i likhet med de andre Juniorene fra NMK Gol kjøre sin første landsfinale. Gilen er spent på banen og hvordan bilen funker der. Mest spent men også litt nervøs før sin aller første landsfinale på en bane han ikke har kjørt tidligere. 

Elias Gilen laster opp bil og utstyr for å sette kursen mot Aremark.

 

Trond Sortebråten - 17 år

Kvalifiserte seg på hjemmebane hos NMK Gol - 29 mai

Har kjørt bilcross i tre år og gleder seg til å kjøre landsfinale i helga. Sortebråten er foreløpig ikke nervøs, men sier at nervene kommer alltid før en skal på startplata så han er sikker på at de kommer nok. Sortebråten har heller ikke kjørt banen før og er spent på hvordan det blir og om bilen holder. 

 

Andre Leikvold - 15 år

Kvalifiserte seg hos NMK Nore og Uvdal - 4 juni

Leikvold er også fersk i sporet og startet å kjøre bilcross i mai dette året. I liket med flere av de andre juniorene er det imponerende å kvalifisere seg til landsfinalen. Leikvold tror det blir en morsom helg på Aremark med masse fine folk og sier han er ganske spent men gleder seg aller mest. Leikvold gjorde som flere andre og testet bilen sin på trening onsdag kveld. Noe som resulterte i litt arbeid på bilen i siste liten før opplasting og avreise til Aremark. 

Andre Leikvold med litt ekstra arbeid etter testing av bil før avreise til Aremark. 

 

Sigurd Andreas Sortebråten - 14 år

Kvalifiserte seg hos NMK Nore og Uvdal - 4 juni

Startet også med bilcross i år og har til sammen kjørt fem løp denne sesongen. Desverre skal ikke Sigurd Andreas Sortebråten kjøre landsfinalen i helga selv om han er kvalifisert. Det er storebror Trond Sortebråten som skal få bryne seg på konkurrentene i år.  Sigurd Andreas håper på å kvalifisere seg til neste års landsfinale på Sigdal. Sortebråten har vist i flere av løpene i år at det skal nok være mulig også neste år.  

 

Joakim Finstad - 17 år (ikke tilstede på bilde)

Kvalifiserte seg hos NMK Fluberg - 30 april

Har kjørt bilcross i tre år og var den første av NMK Gol sine juniorer som kvalifiserte seg til landsfinalen i år. Finstad er spent, håper bilen funker for han har hatt litt trøbbel med at den ikke går rent. 

 

Vi er imponert over denne gjengen allerede før landsfinalen og gleder oss til å følge med på hva disse flotte ungdommene kan prestere i helga. Vi ønsker alle sammen LYKKE TIL!!