Har du, eller din håpefulle, lyst til å prøve Motocross?

Du er velkommen innom en vanlig trening for å se på. Ta kontakt med ansvarlig aktivitets-/sikkerhetsleder - person med gul vest. Spør om det er mulig å få prøve på neste trening, og sjekk ut hva du må gjøre i mellomtida. Alternativt kan dere ta kontakt med oss på forhånd og gjøre en avtale om prøvetime. 

Hvor mye koster det å prøve?

Norges Motorsportforbund har en lisens som heter "kom og prøv lisens NMF". Denne gjelder for en dag og koster kr 50,- for endagslisens eller 80,- for månedslisens, frem til det året du fyller 19 år. Fra det året du fyller 20 år og oppover koster det henholdsvis 100,- og 160,- I tillegg må du betale prøvemedlemskap i klubben. Ved avtale kan du få låne sykkel og utstyr av klubben. Gjør egen avtale. 
Utøveren må være fylt 5 år -absolutt krav.

Det du MÅ gjøre før du kan prøve er: 

Gå inn på www.nmk.no Trykk på prøvemedlemskap, og finn NMK Gol. Betal og sjekk at du har fått godkjent medlemskapet. Så må UTØVEREN ha egen bruker i "Min idrett". Last deretter ned appen "kom og prøv lisens" i NMF. Det er viktig at all registrering for medlemskap og lisens er riktig og stemmer overens med navn i folkeregisteret. 

Detaljert oppskrift for førere under 18 år:

1) Lag bruker på minidrett.no for både deg selv og barnet, barnet sin bruker må lages med en annen e-post adresse enn den foresatte sin bruker.

2) Meld barnet inn i Gol Motocross Klubb. Info om medlemskap og fremgangsmåte. https://medlemskap.nif.no/ (Det vil komme en faktura i minidrett når klubben har godkjent medlemsforspørselen. Man betaler KUN medlemskap, ikke baneleie.) Når medlemskapet er betalt og i orden kan man gå videre med å kjøpe "Kom og prøv lisens". Se beskrivelse under.

3) Kjøp Kom og prøv lisens

4) Logg inn med brukeren til den foresatte som du har opprettet på minidrett.no

5) Velg «legg til lisens for en annen»

6) Logg inn med barnets brukernavn og passord.

7) Huk av for at du har lest vilkår og trykk fortsett.

😎Lisens er nå lagt i handlekurven, dersom du skal kjøpe for flere personer kan du gjenta prosessen – hvis ikke, trykk betal og gjennomfør betaling.

MINIDRETT.NO

 

Ta kontakt med: Knut Steffen Johansen tlf: 997 77 997 eller Kari-Beate Turhus tlf: 90966257