Landsfinale for Veteran 2024

Landsfinale for Veteran 2024

Publisert av Silje Lerberg Solbakken den 30.06.24.

LANDSFINALE FOR VETERAN 2024

NMK´s landsfinale for veteran 2024 ble arrangert av NMK Trysil 29.06.2024. Her hadde NMK Gol tre veteraner som var klare for å kjempe om den gjeve seieren. 

Torgeir Østero stilte til start i en VW Boble! Østro startet med stil, og kjørte seg inn til heat seier! Andre omgang var det hard kamp om 2. og 3. plassen, men kampen endre med brutt for Østro. Tredje omgang endte med en fin fin andreplass, men 17 poeng holdt dessverre ikke til noen finale. Veldig morro å se Østro på banen igjen. 

Torgeir Østro. Foto: Silje Solbakken

Ragnar Løstegård stilte med en litt mer motorsvak bil, i en Opel Astra. Men denne mannen vet hvor gasspedalen er! Så imponerende nok i dette beitet og med litt plunder med bilen etter noe curbs kjøring fikk han en tredje, en andre og en tredje plass i innledende omganger. Her holdt det heller dessverre ikke til en finale plass med 17 poeng. Men knall kjøring!

Ragnar Løstegård. Foto: Silje Solbakken

Vidar Øynebråten stilte også i en VW Boble som sparket godt fra seg. Helga begynte med drivaksel brudd på trening fredag, og han fulgte opp med nytt drivaksel brudd i første omgang og brutt. Andreomgang sto hovedstrøm bryteren på "feil" plass og Øynebråten klarte å få slått denne av under kjøring. Men den rutinerte føreren fikk den raskt på igjen og kjørte inn til en andre plass. I siste omgang klaffet det bedre og heatseier var i boks. Med 17 poeng ble det heller ikke finalekjøring på Øynebråten. 

Alle bilene borte på bud, men vi satser på at karene var vinnere av banketten for NMK Gol. 

Vi gratulerer naboklubben NMK Valdres med vinneren av Landsfinale Veteran 2024. 

1.plass - Frode Leirhol - NMK Valdres

2.plass - Trond Martinsen - NMK Grenland

3.plass - Vegard Enersen - NMK Engerdal 

 

33.plass - Vidar Øynebråten - NMK Gol

35.plass - Torgeir Østro - NMK Gol

39.plass - Ragnar Løstegård - NMK Gol